devote here we come

Sådärja nu byter vi upp oss lite. Ny start ny och fräsch blogg jajjamensan häng med till:
http://sandraochjohanna.devote.se
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/
http://sandraochjohanna.devote.se/

VÄNNER FÖR LIVET









Det är någonting speciellt med personer man kännt i nästan hela sitt liv. När man träffas känns det som om man hängt varje dag. Jag älskar dessa brudar, och alla miljontals minnen.

/sandra


ocensurerat

Fick en fråga förut om jag har rakt hår naturligt, och nej har jag då inte... utan såhär ser det ut när jag inte gjort något med det ;) Ibland trivs jag med mina lockar men ibland kan dem lägga sig väldigt osmickrande... så jag ser ut som en feminin Tarzan typ.
(ser jävligt  frissigt ut på bilden men det var tack vare blixten på min asbraiga kamera)

P&K



dagens

En sak ni inte visste om mig
Jag är grym på Laser dome haha, jag var yellow 12 och vann över alla spelnördskillar(inte bara i mitt lag utan kom etta bland alla)(ooohja är grymt stolt över det här) som typ hade årskort där haha!
Ja det var det ingen som trodde om den lilla tjejen som sprang runt i linne och tajt midjekjol...

För er som orkar läsa ;)

Hejhopp! Tänkte bara uppdatera mig lite.. jag är sjuk. Johanna den jäkeln smittade mig the other day, haha fasst är inte helt 100 eftersom jag kände mig risig i fredags också. Men bidrog gjorde hon nog! Daniela min älskling var förbi en sväng efterskolan med en liten krya på dig och alla hjärtans dag present med potatisbullar (eftersom som jag älskaaaar potatis bullar ) samt Twix! för det älskar jag med. Skulle kunna leva på de. Sitter och lyssnar på håkan

snart laddar jag in bilder ifrån lördags! Puss /sandra




alla hjärtans dag

Kärlek till alla läsare!

skyll inte på mig inte jag som råna


update från sjukstugan

Fick precis ett par nya jeans av padre tjoho, love u paps. Ett par nudie :)

plugg re

Hejhejhallådärköttochblåbär... fortfarande sjuk, blir deprimerad. Kan inte göra nånting. Ska försöka plugga andra världskriget.. nåågon som vet något om orsaker och konsekvenser? Visa gärna framfötterna och skriv i kommentarsfältet eller messa milf oj menar mig till 07493827749. Tack

LÖRDAG

Det var planerat att jag egentligen skulle på en fest ikväll, men är sjukt otaggad på fiesta, iställlet blir det en festfri lördag och mys med johanna och klara skulle jag tro! Gjorde en så JÄVLA god smoothie nyss med frysta björnbär, frysta jordgubbar, honungsyoghurt, vaniljyoghurt, passionsfrukt och banan!
Ska fixa mig lite och glo på The City som jag nyss laddade ned! NICE


Ha en fin lördag..tar med min systemkamera idag tror jag, så imorgon blir det något bildbomb liknande inlägg. Luvies /sandra


hejhoppgummisnopp

Blev sjukt suktad av att läsa sandras inlägg :( vill bli frisk, vill shoppa!
Jag beeeeer att jag ska vara frisk imorgon..eller iallafall lite friskare så jag kan pallra mig iväg till farsta för att shoppa. Något smått bara för att pigga upp mig själv. Jag har varit sjuk i en vecka, en vecka utan att ha gjort någonting. Jag ser mig själv som en social person och trivs att vara med människor och umgås, jag gillar inte att vara själv. Därför blir jag nästintill galen när jag hela den här veckan har suttit hemma för mig själv med endast mina katter som sällskap. Inte för att det är något fel på dem.............Tänk seriöst om det kunde plinga på dörren och när jag öppnar står det en påse där, fylld med smycken och något fint klädesplagg eller bara någon tjock tidning att bläddra i, ja någon sorts överasskning. Det skulle vara något. Keep dreaming Johanna.


besökare rullar på som de ska, ge går bra nu!

Fin statistik vi har måste jag få säga. Iallafall så är jag så jäävla mätt! Har ätit så sjukt mycket, i farsta och här hemma! Fick med mig ett par pilot brillor hem från indiska, satt riktigt snyggt och de kommer nog bli fräääna i sommar, samt kors örhängen och ett par snygga stringisar! nice nice, hur sånt kan få dig på galet bra humör är ju stört... och lite tjejigt kanske. Tänkte avrunda här och nu och bara medela att nationella provet gick tydligen asbra för mig (a-delen) och sedan kändes det grymmt när jag lämnade in mitt svenska c prov. Hoppas på mvg, satsare som man är.

ska någondag eventuellt nästa vecka fixa mitt hår lite också, en liten makeover.. behövs känner jag..
Pussisar



sandra


11 februari 2011

Fix och trix, har gjort en tillfälligt ny header. Hoppas ni gillar den! P&K

day after tomorrow

Har varit sjuk i en vecka nu. Har därmed knappt gått ut på en vecka och för varje gång jag tittar ut genom fönstret har snön blivit lite högre. Hjälp jag blir rädd på riktigt, snart står väll snön ända upp till min balkong. Det är vid sånna här tillfällen man inte ska sätta på Day after tomorrow eller 2012 . Så gottar mig istället med lite fina inspirations bilder från weheartit.

DEAR SNOW. GTFO

Godmorgon. Det är ju inte bara liiite snö ute. Det är ju inte bara liiite snö som kommit inatt. Fyfan! Jag som verkligen trodde på våren där ett tag, och sedan blir det världens snö kaos istället! Alla bussar inställda, det var väll så? anyways, ska traska iväg till skolan om jag inte blåser bort på vägen dvs. Ha en kul dag i snön...




givemeasign

Hola bloggen!

Kom nyss hem och ja, jag är helt slut. Plus att jag inte hade med mig pengar så jag höll på att dö av törst, men niklas var schyrre och delade med sig hah, räddarn i nöden!! Anyways, de var väll rätt okej de där haha.. förutom att sån dans är inte riktigt min grej men det var kul!
Ja.. finns inte så mycket att säga. JO juste! Hade nationella prov idag också och det kändes riktigt bra, väldigt soft dag, och det tackar man aldrig nej till. Imorgon blir det teater, samt lite plugg och på kvällen får vi se vad som händer, har för mig att de va någonting.. Nej nu ska jag avrunda..Ska hoppa in i ducshen sen sova faktiskt! Godnatt på er! ♥


jag och min babe!


rihannaforlife



jag är en vampyr jag spottar och spyr

Hej fortfarande sjuk därav den dåliga uppdateringen.. Har inte ens orkat vara inne på datan och då kan man ju börja undra om det är något seriöst fel ;) Halsen svullen, får inte i mig någon mat och blir därför väääldigt trött. Därför har mina två senaste dagar varit väldigt enformiga. Började kolla
igår och är idag redan på avsnitt 15 av The vampire diaries. Ja det är det enda jag orkar göra..kolla film. Hörs när jag är frisk puss och kram.

OH ITS WHAT YOU DO TO ME

har lugnat ner mig lite nu, sitter o sjunger (gudsåovanligt) och håller på att ladda ner O.C! kommer ihåg när jag var världens O.C freak och kunde aldrig sluta titta.. gud vad det känns som om jag följer/följt alla serier..
One Tree Hill, O.C, Gossip Girl(1,2,3,4), Desperate Housewives, Vampire Diaries, CSI NY för att bara nämna några. Ikväll ska jag på danskväll i hökarängens skola. Ska bli kul, förutom att jag kan inte dansa bugg och sånt så jädra bra, men försöka skadar väll inte. Hade velat följa med och ta en titt till på rytmus, men detta är ju obligatoriskt så detta går före antar jag. Har inte så mycket mer att säga!


/peace out 


Tumblr_ledj8q2q6t1qf2rxmo1_500_large


stuuupid heads

Alltså kan någon tala om för mig vad problemet är hos folk. Ska inte dra alla över en kam, verkligen inte. Men ni som snackat om mig kanske borde ta åt sig. Jag blir så sjukt less på hur mycket folk snackar, och grunden till den "information" de tros ha bygger på fördomar. För det första så känner ni knappt mig. Ni vet inte hur jag är som person. Om jag kommer att ta åt mig eller skaka av mig. Hur jag tycker och tänker. Ni vet liksom ingenting. De enda som vet är mina vänner, för de KÄNNER MIG. Tillskillnad från er. Vad triggar igång eran mun att babbla massa random shit som inte stämmer på något sätt liksom? Vid sånna här tillfällen vill jag bara fylla nitton. Då drar jag till Los Angeles och satsar på en karriär där inom musiken. Vill bara bort. Sålänge isolerar jag mig/pratar jag bara med dem jag tycker förtjänar't. 




 

chill dag (trodde man)

haha fick bevisat för mig nyss att efter ha dansat bugg o vals o grejer i skolan att det tog verkligen på ens krafter! De var kul, och Araz var duktig men jag som är lite trögfattad gick de liiite sämre för, haha.. Nej men de var skojj, men nu ligger man här o degar gaaal1! ska äta vilken sekund som helst sen dra till rågsved för att ha teater! NICE!

Ha det fint. Pussar sandra



UNTZUNTZ

sitter och dör bokstavligt talat! Jag är så sjukt trött! Idag blir det skola, sen ska vi ha någon dans sak i aulan i 3 timmar.., sedan ska jag hem och plugga röven av mig, sedan blir det att sova tidigt så jag orkar sitta och skriva ett nationellt prov på 3 timmar på torsdag. Vi hörs sen!
Love sandra



.

-

Kan man annat än älska denna kvinna!


hjärta

Såå, nationella idag, som gick braa :) Galet nervig för torsdag dock.
Det är ju inte konstigt att man blir nervös och stressad när lärarna springer runt som galna höns
och gör hela grejen mycket större än vad den är.
Man ba ja ska vi inte ha en stor digital klocka också som räknar ner tiden tills start och en ett gevär till varje lärare så dom kan skjuta av ett startskott som i ett maratonlopp.
Hursomhelst så är jag ju fortfarande sjuk och hade tagit lite knark innan så jag inte skulle däcka. Stack hem direkt efter och nu ligger jag framför TVn igeeeen...
Sadly finns det inga fler "No ordinary family" avsnitt kvar så vet inte vad jag ska kolla på heller. Ligger istället och gottar mig med bilder på galetfina bilder på tatueringar, vill ha so badlyy!

When i ring your number

Kom och tänka på den här låten. Är det bara för mig den väcker sjukt många minnen..

s to the ick

Sjukling idag. Ont i hals och huvud, dålig tajming eller vad. Första nationella imorgon och är galet stressad. Kanske gör så att jag går dit och gör provet och sen går hem. Ja vi får se hur jag mår helt enkelt. Härligt att man inte varit sjuk på hela vintern men nu blir man det.. ja braaaa tajming som sagt. Nu ska jag leta upp någon riktigt bra film att somna till. Puss

trött sandra

Gosh! Jag är skit trött och insåg nyss att jag har ju brottom! helvette... aja, vi hörs senare! Hoppas ni får en fin dag :) luvies/sandra


sadface or what liksom!



mitt huvud ser helt missbildat ut, haha jaja så kan de gå!

illuminati....

alltså. Jag måste vara riktigt dum..bara för att ha sett Rihannas nya musik video till " S&M" och pausat exakt 0.43 för att det lät som världens knak i trappan så när jag tittar tillbaka på skärmen så har jag lyckat time:a in precis när det står illuminati på ett papper. Jag har en massa jävla men från illuminati sen åttan då jag typ inte kunde somna om nätterna för jag låg o var typ asskrajj och inbillade mig sjuka saker. Då får jag för mig att gå in på youtube och googla illuminati, och har sett helsjuka videos nu, och är SKITRÄDD! tycker sånt är mer obehagligt än "the ring" spöket/bruden som jag alltid inbillar mig står i mitt rum på kvällarna...
aaa nej fyfan alltså. Knäpp jag är som ser på sånt när det fortfarande är mörkt ute och det fortfarande bara är jag uppe. Men min pausning var ju ännu mer... WHATYA WANT FROM MEEEE????


aja ska försöka lunga min skräck med att läsa massa bloggar. My top favourites kanske. Haha! Love/sandra


Hårhårhår

Spelar gitarr, lyssnar på skön musik kollar ytterliggare några avsnitt av "No ordinary family". Lugn dag idag.
Juste i fredags fixade Maria Nila mitt hår. Klippte dem slitna topparna och färgade håret i min grundfärg för att få bort dem solblekta slingorna.  Nu är det ju väldigt dålig kvalité på bilderna och mitt hår är typ i nyvaket skick haha men vad tycks? :)
puss

Johannaisbackontrack

Heej bloggen! har varit grymt dålig på uppdateringen dem senaste dagarna och
det ber jag så mycket om ursäkt för ;)
Igår gjorde jag det roliga jag inte berättade om förut, jag var
nämligen model för Maria Nila. Jag bar under showen kläder från det nya svenska designermärket Mayla, vilket var jättespännande. Jag tillbringade alltså hela dagen på Nynäshamns spa där showen hölls för ett antal handplockade frisörer som var publik för kvällen.
Slänger upp lite egna bilder från visningen sen och min goodiebag. Sedan kommer även alla bilder från catwalken att hamna på deras hemsida :D Hoppas ni haft en härlig helg.
Puss
Det var designern Marlene Abraham som pratar i videon som stylade oss för kvällen och visade hur vi skulle gå på catwalken! :D

PLÅTNING

Snart drar jag iväg och fotograferas på modelhouse här i stockholm. Ska bli riktigt kul måste jag säga och jag ska försöka fota lite också medans smink och kläder fixas för att sedan lägga upp bilderna här på bloggen! Så nu ska jag agera en riktig tjejig en, som ska fila naglar, måla dem, noppa ögfonbrynen (igen) och jag har tjuvstartat lite med att gegga på mig en chocklad ansiktsmask samt tagit ett LÅÅÅÅNGT bad! som de ska vara!

Vi hörs senare ikväll! Pusss sandra

(har suttit och tagit massa egobilder med den här jävla masken på mig, men det ser förjävla skummt ut så ni får glo på en sån här bild)

L O L

HAHAH ALLTSÅ JAG DÖR HHAHA FETT SNYGG

http://www.rapunzelofsweden.se/1/sd_function/show_image.php?image=1.0.1.0/5/images//2385_103caace8884edab361bac3b5a23aea375.jpg

sandra

celina din fina jävel

this is my gurl!
pusss sandra

serious

Jag gillar inte när jag blir för seriös här på bloggen. But at the same time så känns det som om det är nödvänigt att få ut mig lite här..

Okej. Here we go..
jag klarar inte att leva fast- kedjad, jag måste få känna att jag kan röra mig åt alla riktingar som jag skulle önska. Samt så klarar jag inte av att handskas med känslan av att folk tror att de ej betyder någonting för mig längre. När folk tror att vänskapen man en gång hade ej är densamma. När folk tror att jag på ett sätt inte bryr mig lika mycket längre. Givetsvis får alla känna vad dem känner, men det är själva saken att dem sitter och bär på frågor och jag sitter och bär på ett svar.
Jag lämnar inte de jag älskar/ en gång älskade. Ni finns alltid kvar. Jag kommer aldrig byta ut er. Jag kommer kanske bara träffa lite nytt folk. Det spelar ingen roll. För det du och jag har, det kommer vi alltid ha. Det kommer jag inte kunna ha med någon annan.

de va de.
ciao


STÄDA MED FRI VILJA

Kollat film nu på morgonen, ska städa nu (frivilja) så jävla ovanligt, haha. Anyways.. vi kanske hörs ikväll!

pussar från sandra



langalanga

.

.

love

haha jag blir snart galen.. ena dagen vill jag vara singel och andra dagar vill jag ha det såhär

xx sandra











pannkakormedsylt

Har städat frenetiskt i en och en halvtimme, duktigt. Idag har väll inget speciellt roligt hänt förutom att jag tog med mig fransmannen Paul in till stan och gick på casting till den grejen jag skrev om i fredags. Nu är det säkert tjoho! Berättar senare. På kvällen var det firande och foto med fotbollen.
Känner att jag inte skriver något som är intressant, så det är lika bra att sluta.
Tänkte visa en liten smartsak jag köpte i helgen. Ett tidningsställ(med olika bilder på vardera sida), ganska onödigt men ändå ganska smart eftersom mina tidningar, böcker och läxor annars ligger utspridda över hela rummet.




snyggvän

detta är min snygga babe jag spenderar eftermiddagen med. I TYRESÖ! ovant som fan, men nice!

Pusss luvies ♥
sandra

1 februari 2011

Käk hemma hos Louise fisen idag, visst ser det mumsigt ut?

Sandra eller johanna?

Anonym om VOGUE:
Jag tycker att ni ska skriva på alla era inlägg vem det är som skriver. Det kan vara svårt att veta annars...
Hej. Jo det gör vi, kan vara svårt att ha sett det men såhär står det längst ner på inlägget,  beroende på vem som skriver.
Kram
2011-01-31 @ 18:04:26 Permalink Johanna Kommentarer (1) Trackbacks ()
2011-01-30 @ 21:00:24 Permalink Sandra Kommentarer (0) Trackbacks ()

mupp

God kväll bloggen. Lugn dag idag, inget speciellt som hänt direkt. Fick mig en trevlig överasskning när jag kom hem och senaste numret av veckorevyn låg i brevlådan tillsammans med brevet med inloggningsuppgifter till gymnasievalhemsidan. Skulle ju kommit för flera dagar sen, kul att det kom innan man skulle bestämt gymnasie iaf!
Ja sen måste jag säga att jag kommer på mig själv med att vara så jävla muppig som sitter framför webbkameran med min tidning och mitt brev och posar... man ba jaha sorglig tjej liksom. Skulle jag hitta bilder på någon killes dator när han typ posar med sin nya deoderant han köpt skulle jag typ säga upp kontakten med honom.  Usch vad fördomsfull jag är men det är väll det som är lite fördelen med att vara tjej, man kan ta hur mycket konstiga egobilder som helst utan att det verkar konstigt.
Det var allt för mig tack och hej. :)
(har förresten på mig min nya skjorta från ZARA, kan slänga upp en bättre bild sen)

RSS 2.0